2020-08-28 15:14:00

Muafiyet Sınavı

2020 AGÜ Dil Okulu İngilizce Muafiyet Sınavının (EEE) 14/15 Eylül tarihlerinde yapılacağını unutmayın. Sınav online yapılacağı için bu tarihlerde AGÜ kampüsüne gelme planları yapmanıza gerek yoktur.

EEE sınavının tam adının İngilizce Muafiyet ve Seviye Belirleme Sınavı olduğuna dikkatinizi çekmek isteriz. AGÜ Hazırlık Programının, Foundation (Öğrencilerin sıfırdan başladığı temel seviye) ile 4. Seviye (Öğrencilerin iyi İngilizce bilgisine sahip olduğu ve hazırlıktan çıkmaya yakın olduğu) arasında çeşitli seviyelere dayalı olarak ilerlediğini öğreneceksiniz. Eğer EEE sınavına katılmazsanız, doğrudan 0. Seviyeye yerleştirilirsiniz. Bu yüzden, İngilizce bilginizin hazırlıktan tamamen muaf olacak kadar iyi olmadığını düşünseniz bile, sınava girip Hazırlık programını size zaman kazandırarak daha erken bitirmenize olanak verecek olan daha yüksek bir seviyeye yerleştirilme durumunuzun olup olmadığını görmeniz önem taşımaktadır.