2020-10-08 16:39:00

EK KONTENJANLA yerleşen öğrencilerimiz aşağıdaki linkten muafiyet sınavına kayıt olabilirler.

Bu forma giriş yapılabilmek için normalde AGÜ öğrenci numaralarınızı ve AGÜ mail hesaplarınızı kullanmanız gerekmektedir. AGÜ öğrenci numaralarınızı eğer henüz öğrenemediyseniz ,hemen Öğrenci İşlerini arayarak öğreniniz. Ayrıca, AGÜ mail adreslerinizi aldıysanız bunu kullanınız, eğer henüz temin edemediyseniz, kendinize ait başka mail adreslerinizi kullanarak sınava kayıt olunuz.

Muafiyet sınavına kayıt yaptıktan sonra, Öğrenme Yönetim Sistemimiz’e (Schoology’ye) giriş yapabilmeniz için gerekli  bilgiler tarafınıza kullanıcı isimleriniz ve şifreleriniz AGÜ mail adresinize e-mail olarak yollanacaktır. AGÜ emailinize giriş yapamıyorsanız lütfen helpdesk@agu.edu.tr adresine mail atarak Bilgi İşlem birimi ile iletişime geçiniz. Bu verilerle, hemen Schoology’ye giriş yapın ve kullanıcı olarak sistemi keşfetmeye başlayın. Eğer Schoology’ye kayıtlı bir kullanıcı olmazsanız, muafiyet sınava giremeyeceğinizi bilmeniz gerekir. Schoology'ye girişte sorun yaşarsanız lütfen yabancidiller@agu.edu.tr adresine email atınız.

Schoology’ye girdiğiniz zaman, üzerinize atanmış olan iki ders göreceksiniz:

1. Üniversiteye Önhazırlık (University Transition 2020) (burada sınav hakkındaki bilgileri bulacaksınız ve bu dersin hocasına aklınızdaki her şeyi sorabilirsiniz)
  2. Ek kontenjandan gelenler için İngilizce Muafiyet Sınavı Temel Seviye (English Exemption Exam Foundation for New Transfer Students). Sınava kayıt yaptıktan sonra bu dersi üzerinize Schoology’den atanmış olarak görebilirsiniz. Eğer sınava kayıt yapmadıysanız bu dersi göremez ve sınava giremezsiniz).

Not: Sınav 13 Ekim 2020 saat 08:00 de online olarak yapılacaktır.