2021-02-08 13:26:00

Sevgili Öğrencilerimiz;

Öğrenci İşlerinden gelen Öğrenci Katkı Payı ile ilgili duyuru aşağıdadır;

Hazırlık sınıfı Öğrencileri Ders Kayıtları:

Hazırlık Sınıfında öğrenim gören öğrencilerimizin ders kayıtları Yabancı Diller Yüksekokulu tarafınca yapılacaktır.

- Hazırlık sınıfı için öğrenci katkı paylarının Devlet tarafından karşılanacağı süre 1 yıldır. Bu süreyi aşan ve hala hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler,

- Yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite olarak üniversitemizde kayıtlı olup son kaydı bizde olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gerekmektedir.

- Yurt dışından öğrenci kontenjanı kapsamında kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemekle yükümlüdürler.

Ödeme işleminin aşağıda belirtilen aşamalara göre yapılması gerekmektedir.

Borçlu olan öğrencilerin ders kayıtları yapılamayacaktır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri:

Hazırlık Sınıfında Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Katkı Payı/Öğrenim Ücreti 06 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 17:00 başlamış olup, 11 Şubat 2021 Perşembe günü saat 15.00’da bitecektir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İle İlgili Genel Hükümler İçin Tıklayınız.../ For General Terms Regarding Tuition/Contribution Fees please click

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İçin Tıklayınız... / Click here for 2020-2021 Academic Year tuition fees

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Adımları İçin Tıklayınız... Click here for payment steps of tuition fees

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri   Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda 2547 sayılı Kanunun 46. Maddesi hükümlerine göre belirlenmiştir. İlgili Cumhurbaşkanı Kararı için Tıklayınız...

Dear Students;

Course Registrations for Prep Students:

Course registrations of prep students will be done by School of Foreign Languages.

-State compensates 1 year of th prep school. Prep students who exceed 1 year of prep school education should pay contribution fee.

- Students registered in another university or universities at the same time and whose latest registration is at AGU should pay contribution fee.

- International students should pay their department tuition fee.

Payments will be as follows:

Contribution/Tuition Fees: Payments for prep students will be opened on 06 February 2021, Saturday at 17.00 p.m. and will be closed on 11 February 2021 Thursday at 15.00 p.m.

If you have to pay Contribution/Tuition Fees, follow these steps at Vakıfbank (via ATM, Mobile Application, Online Banking or Branch Offices):

Payments->Education and Examination Payments->University Tuition Fee Transactions->University (Abdullah Gül Üniversitesi); search with your Student Number and then you can make the payment.

For 2020-2021 Academic Year tuition fees

Abdullah Gül Üniversitesi

Tel  : 0.352.224 88 00  (8602-03-04-06-07-08)
Web: www.agu.edu.tr