2021-05-20 22:41:00

AGÜ Hazırlık 7 yaşında!

Öğrencilerimize maksimum faydayı sağlaması amacıyla tasarlanmış ve uygulanmakta olan AGÜ YDYO Hazırlık Programı'nı Mayıs 2021’de bir dizi anket çerçevesinde analiz edilip sizlerden gelecek geri bildirimler çerçevesinde geliştirebilmeyi öngörüyoruz. Bu doğrultuda, sizin için geçerli olan anketi en içten şekilde yanıtlamanız bizler için fazlasıyla kıymetlidir.

Vaktiniz ve geri bildiriminiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Sağlıkla kalın.

1. Mayıs 2021(T39) itibariyle AGÜ YDYO’da Hazırlık Programı öğrencisiysenizPrep. Students - The Annual Survey (link on Schoology)

(İlgili linke, YDYO Öğrenim Yönetim sistemi olan Schoology üzerinden erişilebilir.)

Mevcut sistemi en iyi bilen kişiler olarak sizlerden gelecek dönütlere ve fikirlerinize ihtiyacımız var.

2. 2020-2021 Akademik yılı öncesinde AGÜ Hazırlık Programında eğitim aldıysanız;  The 2021 Faculty Student Survey about Prep. (link on Schoology, or via email, or via the Graduates Association)

(İlgili link, YDYO Öğrenim Yönetim sistemi olan Schoology, email ve Mezunlar Derneği vasıtası ile sizlerle paylaşılmıştır.)

Geçmişte tamamlamış olduğunuz AGÜ Hazırlık Programı’nda aldığınız eğitime yönelik paylaşacağınız geri bildirimler, ilk olarak fakülte seviyesinde aldığınız derslerinizde, ardından mesleki, (geçerliyse şayet) yüksek öğrenim ve/ya akademik hayatlarınızda ne kadar faydalı olduğunu anlamamız adına fazlasıyla önemli.

3. AGÜ Fakülte Hocasıysanız, fakültedeki 4 senelik uzun soluklu maceraları öncesinde 1 sene boyunca yoğun bir eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin İngilizce yeterlilik ve becerilerine yönelik yorumlarınızı fazlasıyla merak ediyoruz. Lütfen ekteki formu doldurun; The 2021 Prep. Program Survey for Faculty Academic Staff.

(İlgili link, en kısa zamanda Üniversitemiz genelinde mail bazında sizlerle paylaşılacaktır)

4. AGÜ Hazırlık Programı’nda ders veren hocalarımızdan biriyseniz, öğrencilerimizin İngilizce öğrenme maceraları ve tecrübeleri hakkındaki yorumlarınızı, birinci elden tecrübe sahibi olmanız sebebiyle, fazlasıyla merak ediyoruz. Lütfen ekteki formu doldurun; The 2021 Prep. Program Survey for Prep. Instructors

(İlgili link, en kısa zamanda YDYO genelinde mail bazında sizlerle paylaşılacaktır)